Bekijk het webinar Personenregister kinderopvang door DUO

Op 1 maart 2018 start de invoering van het Personenregister kinderopvang. Dit lijkt misschien nog ver weg, maar het is belangrijk om nu al met de voorbereidingen te starten. DUO organiseerde op dinsdag 12 december een webinar om daarbij te ondersteunen. Kijk het webinar nu terug.

Webinar: hoe werkt het Personenregister kinderopvang?

Op dinsdag 12 december 2017 vond het webinar plaats. In het webinar vertellen medewerkers van DUO, GGD GHOR Nederland en Justis over het register. Het webinar is bedoeld voor kinderopvangorganisaties, gastouderbureaus en uitzendbureaus met medewerkers in de kinderopvang.

Het webinar geeft een antwoord op vragen zoals:

  • Waarom komt er een personenregister?
  • Hoe werkt de continue screening?
  • Wie moet zich inschrijven?
  • Hoe werkt het inschrijven en koppelen?
  • Wat moet ik als houder doen?
  • Hoe kan ik mijn medewerkers inlichten?

Terugkijken

Heeft u het webinar gemist maar wilt u het wel graag terugkijken? Dat kan op de website van DUO.