Workshops Waarborgfonds - Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach

Waarborgfonds & Kenniscentrum Kinderopvang organiseert de workshop 'Inzet pedagogisch beleidsmedewerker en coach'. Tijdens deze workshop wordt er volgens de uitgangspunten van de wet praktisch met de invulling van deze functie aan de slag gegaan. Hoe zit het met de positionering van deze functie in de organisatie? Hoe borgt u de uitvoering en de kwaliteit, en hoe is dit aan ouders/ verzorgers, medewerkers en toezicht te verantwoorden? In korte tijd worden er handvatten en meer duidelijkheid gegeven over het invullen van de functie van pedagogisch beleidsmedewerker & coach binnen uw organisatie.

Tijdens deze workshops wordt rekening gehouden met de veiligheidsrichtlijnen omtrent corona. Als gevolg hiervan wordt met kleine groepen deelnemers gewerkt. De gekozen locaties zijn hier vanzelfsprekend op ingericht zodat zonder problemen de 1,5 meter regel kan worden toegepast.

Kijk hier voor meer informatie of om je direct aan te melden.