Grote opkomst bijeenkomsten GGD GHOR

Afgelopen weken maakte GGD GHOR Nederland een rondgang door Nederland. Tijdens acht bijeenkomsten vertelden ze over het toezicht op de nieuwe kwaliteitseisen voor 2019 en 2023. Ze gingen onder meer in op de eerste ervaringen met toezicht op de BKR en de pedagogisch beleidsmedewerker.

Alle kinderopvangorganisaties zijn per brief uitgenodigd voor deze bijeenkomsten. De opkomst was groot, meer dan 1.500 mensen kwamen naar Assen, Duiven, Nieuwegein, Roosendaal, Alkmaar, Dordrecht en Roermond.

Door de overweldigende opkomst en vele verzoeken om extra bijeenkomsten, organiseert GGD GHOR aanvullende bijeenkomsten in juni. Wil je daarbij zijn? Houd dan deze website in de gaten. Wil je alvast weten waarover ze het gaan hebben, bekijk dan hier hun presentatie.